fbpx
  • nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

Op Recreatiepark ’t Loo hebben we een watersportwinkel, waar allerlei artikelen voor de watersport verkocht worden, zoals reddingsvesten, waterskies, bootaccessoires en verf voor de boten.
In de winkel vindt u buitenboordmotoren, (rubber)boten en boottrailers zowel nieuw als gebruikt.


Op de werkplaats kunnen buitenboordmotoren gerepareerd worden.


Ook voor onderhoud en servicebeurten aan benzine motoren kunt u hier terecht.
Voor meer informatie zie de site van de watersportwinkel.


 

Schepen tot een lengte van 10 meter kunnen elektra gebruiken via de I-Con sleutel.
Schepen groter dan 10,00 meter hebben ieder hun eigen stroomaansluiting en tussenmeter. Jachten tot 16,00 meter hebben een elektra-aansluiting van 16 ampère. Voor grotere jachten zelfs op 25A.


 

We hebben een aantal mooie fietsen die u per dag of per week kunt huren. Voor meer informatie komt u naar de receptie.

 


 

Openingstijden
In het zomerseizoen is het havenkantoor geopend van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 18.00 uur. Na 18.00 uur is de telefoon doorgeschakeld voor noodsituaties.
Indien het havenkantoor gesloten is, kunt u altijd op ons park terecht op de receptie van de camping. 

Op Recreatiepark ’t Loo hebben we twee gezellige horeca gelegenheden. 

Brasserie Vivaloo heeft een groot sfeervol terras, vanwaar u goed uitzicht hebt op de speeltuin. Wij serveren voor ieder wat wils. Natuurlijk is er voor de kinderen een kindermenu. Naast lunch of diner kun je borrelen op het terras terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Meer informatie https://www.facebook.com/BrasserieVivalooLinden/, reserveren of bestellen bel 06-25593283.

 

Op de jachthaven vindt u Bistro Romein aan het Water. Vanwege de unieke locatie aan het water, is dit bij uitstek de plaats om in alle rust van een wijntje en een heerlijk gerecht te genieten.


Men serveert niet alleen koffie met gebak, maar hebben ook een kleine kaart waarop de Flammkuche als specialiteit wordt gepresenteerd. Maar behalve deze specialiteit, in verschillende variaties, worden er bijvoorbeeld - naast hoofdgerechten - ook verschillende broodjes, maaltijdsalades en pasta's bereid.

Meer informatie en reserveren https://romeinaanhetwater.nl/

 


 

Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. Honden moeten buiten het jachthaventerrein uitgelaten worden.


 

Het terrein is alleen via een slagboom bereikbaar en auto’s kunnen tot vlak bij de steigers worden geparkeerd, zodat de gasten niet ver met hun bagage hoeven te lopen.
Bezoekers van de jachthaven en de horeca kunnen op het naastgelegen openbare parkeerterrein parkeren.


 

In de zomerperiode beschikken wij op ons park over een recreatieteam die dagelijks van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. 


 

De sanitaire voorzieningen zijn naast het kantoor van de havenmeester, waardoor er een voortdurend toezicht is als waarborg dat het rustig en schoon blijft. Het sanitair wordt dagelijks goed schoongemaakt. 


 

De slagboom, de toegangshekken naar de steigers, de watertappunten, de toegang tot de sanitaire ruimtes en douches worden d.m.v. een I-Con sleutel bediend, zodat het gebruik van de voorzieningen uitsluitend is voorbehouden aan de gasten van de jachthaven. Om de privacy van de gasten te waarborgen zijn de loopbruggen naar de steigers B, C en D voorzien van een hek dat met de I-Con sleutel kan worden geopend.


 

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.


 

Wij maken gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?