fbpx
  • nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

De Kraaijenbergse Plassen uw eigen chalet aan het water


Even niets aan uw hoofd, maar genieten van de rust, ruimte en vriendelijkheid van het Brabantse Land, dat is mogelijk bij Recreatiepark ’t Loo aan de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk.

De Kraaijenbergse Plassen zijn in totaal 400 hectare groot, hebben helder water en staan in directe open verbinding met de Maas. Recreatiepark ’t Loo heeft ruimte voor 47 prachtige vakantiechalets op ruime kavels, vele met uitzicht op de Kraaijenbergse Plassen.

Geniet volop van watersport met een eigen ligplaats voor de deur. Het chaletpark is onderdeel van Recreatiepark ‘t Loo. U kunt dus van alle faciliteiten en activiteiten van het recreatiepark gebruik maken.

 

Riante recreatiewoning tot 85m2

De ligging aan de Kraaijenbergse Plassen maakt dat het park wordt gekenmerkt door veel groen en helder water. Er kunnen chalets geplaatst worden tot 85m2. Men kan kiezen uit drie modellen; Aqualodge, Beachhouse of Landhouse.

Elke koper heeft de mogelijkheid het chalet volledig naar eigen wens in te delen en in te richten. De chalets worden sleutel klaar opgeleverd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons, 0485-312003 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres

Hardweg 10

5439 NG Linden

Wij maken gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?